Буданов розповів, що змусить росіян покинути Крим

Росіяни покидають Крим - графічне зображення
Росіяни покидають Крим - графічне зображення

Крим можна відрізати від поповнення запасів і повернути під контроль України, заявив Кирило Буданов, керівник Головного управління розвідки Міноборони України. Він зазначив, що Росія захопила Кримський півострів для створення великої військової бази, що дозволяє контролювати частину узбережжя України. Відповідно до Буданова, відрізання росіян від поповнення запасів на Кримському півострові змусить їх підкоритися.

Буданов погоджується з думкою колишнього командувача армією США в Європі, що це стане ключем до змусити Путіна захищатися. Зазначається, що українські безпілотники були використані для знищення російських кораблів і змусили їх передислокуватися з Криму.

Буданов наголосив, що всі залишки флоту повинні бути відкинуті на територію Росії. Він також зазначив, що ракети Atacms, які США поставили в Україну, можуть зруйнувати Керченський міст. Такі ракети дозволять виконати цю місію, незважаючи на твердження про їх недостатню потужність.

В результаті вибухів у Криму загинули люди, в тому числі діти. Загальна кількість постраждалих налічує 124 особи, з них 27 дітей. Заява про загиблих також підтверджується.

Читайте також

Влада обмежила використання Telegram
20.09.2024 - 14:06 621 переглянули
Зображення телеграму заборонено використовувати у Владі