Чоловік відомої телеведучої заборонив їй вагітніти вчетверте: яка причина

Українська телеведуча 47-річна Марічка Падалко зізналась, що під час повномасштабної війни, задумалась про четверту дитину.

Однак її чоловік був проти цієї ідеї. Про це розказала в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"У мене були думки про четверту дитину на тлі війни, от завжди щось хочеться під час війни, дати нове життя. Але Єгор сказав, що вже ні. Тому що ми своїх дітей народили вже. Ми навчилися бути батьками. Бо бути батьками маленьких дітей і підлітків це теж різні дуже ролі, а ми намагаємося повторити те, що ми вже вміємо і знаємо. Тобто народити ще одну дитину умовно замість того, щоб створювати нові сенси для дітей-підлітків або думати про те, наскільки ми будемо цікаві одне одному після того, як наші діти будуть самостійними", поділилась Марічка.

Додала, що думала про усиновлення. Однак дізналася, що не може отримати дозвіл на те, щоб стати названою матір'ю через вік. Як відомо, усиновлювачами дозволяють стати до 45 років.

Співачка 48-річна Наталія Могилевська вперше зізналася, що готова стати матір'ю. За словами зірки, це стало її бажанням лише після початку повномасштабної війни РФ проти України. Коли зустріла чоловіка, який підкорив її серце.