День святого Миколая 2023: гарні привітання у листівках, віршах і прозі

Українське свято Дня святого Миколая відзначається в грудні і є початком зимових свят. Це особливе церковне свято, кохане дітьми, які звичайно отримують солодощі та подарунки «від Миколая».

Зміна календаря Православної церкви України призвела до зміни дати святкування Дня святого Миколая на 6 грудня. За старим календарем свято відзначали 19 грудня.

З нагоди цього свята, «Главком» зібрав найкращі привітання з Днем святого Миколая.

Привітання у віршах та прозі

Лунає різдвяний дзвінок:– Миколай йде до хатинок!В мішку несе собі багатоПодарунків для діточок.

Для Максимка – машинка,Для Мар'янки – мандаринка,Маленький Миколай для Мартусі,А сіра мишка для Катрусі.

***

Зичу з Днем Святого Миколая багато приємних сюрпризів, чарівних чудес та оптимізму. Бажаю доброго здоров'я, креативних ідей, сімейного щастя та дивовижних моментів. Нехай Миколай приносить мир і щастя до вашого дому!

***

Нехай Миколай приносить до вашої оселі мир і щастя! Бажаю, щоб усе у вашому житті складалося добре й щодня приносило радість. Нехай Миколай принесе вам добро і любов. Будьте щасливі й міцні, і не знаходьте негараздів у своєму житті. Хай ваш рідний край процвітає, а Миколай буде з вами, бо він любить всіх, хто живе в мирі, згоді та правді. І він приходить ночами зі смачними калачами, солодощами та солоденькими цукерками, щоб ви спали солодко!

***

Вітаю з Днем Святого Миколая! Бажаю прокинутися з чудовим настроєм і світлим очікуванням на цей день. Нехай день буде красивим і цікавим, а вечір подарує затишну атмосферу родинного свята та щире щастя.

***

Привітання у картинках