"Динамо" зіграє з "Бешикташем": що потрібно знати

Київське "Динамо" 24 серпня зіграє проти турецького "Бешикташа" у першому матчі раунду плейоф кваліфікації Ліги конференцій сезону 2023 2024.

Через війну номінально домашній для української команди матч відбудеться на стадіоні "Джулешті" у Бухаресті.

Зустріч розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Кияни у третьому раунді кваліфікації Ліги конференцій обіграли у серії пенальті грецький "Аріс". "Бешикташ" до цього двічі обіграв азербайджанський "Нефтчі".

Теперішній головний тренер "Динамо" Мірча Луческу з 2002 по 2004 рік очолював "Бешикташ".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

В Україні матч у прямому ефірі покажуть телеканал 2+2 та Youtube-канал FootballHub. Також його можна безкоштовно переглянути на платформі онлайн-телебачення "Київстар ТБ".

Букмекери передбачають перемогу турків. На "Бешикташ" пропонують поставити з коефіцієнтом 2,28. Нічия 3,65. Виграш українців 3,45.

"Бешикташ" також є фаворитом двоматчевої дуелі. На вихід турецького клубу до групового етапу турніру приймаються ставки з коефіцієнтом 1,34. На вихід "Динамо" 3,45.

Матч-відповідь команди зіграють 31 серпня у Стамбулі. Гра почнеться о 21:00 за київським часом.

Востаннє "Динамо" здобуло вольову перемогу в єврокубках 11 років тому у матчі з "Боруссією" Менхенгладбах у кваліфікації Ліги чемпіонів.

10 серпня грецький "Аріс" приймав київське "Динамо".

На матчі вболівальники грецького клубу відзначилися ганебним вчинком.

Так, на перших хвилинах матчу грецькі фанати вивісили на трибуні банери з написами "Розгроміть нацистів Азова" та "Вибийте нацистів із футболу". Через деякий час банери було прибрано з трибун господарів поля.