Для кого ці вихідні стануть найкращими у році – гороскоп на 21-22 жовтня

У цей вихідний, 21-22 жовтня, слухайте свої бажання і задумайтеся над тим, чого вам не вистачає в житті і як цього досягти. Поради астрологині Олену Максимову поділилися з Gazeta.ua.

Астрологиня радить уникати неприємних тем у розмовах з близькими людьми і не згадувати минулі проблеми. Також вона наголошує на терплячості і мінімізації словесних пояснень, замість цього насолоджуйтесь практичною роботою. Вихідні можуть бути вдалими для тих, хто займається фізичною працею або рукоділлям. Експериментуйте на кухні і діліться новими рецептами. Також можна спланувати коротку подорож, в якій вас чекає багато цікавого. Але не забувайте про догляд за очима, дайте їм відпочинок від моніторів і телефонів. Також будьте щедрими і жертовними, це час змін та благородних вчинків. Зокрема для Тельців, Левів і Водоліїв цей вихідний стане найкращим у році.

За астрологічними передбаченнями, Овни повинні дати дітям експериментувати та реалізувати свої мрії без допомоги дорослих. Телець повинен слухати свої бажання і не звертати увагу на випробовування навколишніх, а займатися ремонтними роботами і створювати затишок у домі. Близнюки повинні піклуватися про свою зовнішність та не засиджуватися тривалий час на одному місці. Ракам можуть запропонувати нову роботу або можливості для професійного росту. Левам необхідно уникати ревнощів у стосунках і прислухатися до своїх потреб. Діви повинні бути обережними у спілкуванні та шанувати точку зору колег. Терезам рекомендують відкласти прийняття рішень щодо дизайну інтер'єру. Скорпіонам радять звільнити простір для нового і ризикувати. Стрільців попереджають про можливі збитки в торговій діяльності. Козорогам рекомендують не брати на себе зайві зобов'язання і займатися улюбленими справами. Водоліям радять не поспішати витрачати гроші і підвищувати свою професійну кваліфікацію. Риби можуть розраховувати на фінансову стабільність і запрошення до благодійних заходів.

На останньому місці в списку є блок, в якому астрологиня розповіла, для яких трьох знаків кінець 2023 року буде найщасливішим періодом у році.