Дженна Ортега та Джонні Депп вперше прокоментували свої стосунки

Зірка серіалу "Венсдей" Дженна Ортега та голлівудський актор Джонні Депп прокоментували чутки про свій роман.

У мережі тривалий час подейкували, що зірки познайомилися на зйомках другої частини картини "Бітлджус" і між ними нібито спалахнула іскра. Втім знаменитості спростували цей факт, пише видання NME.

"Це настільки смішно, що я навіть не можу сміятися. Я ніколи в житті не зустрічалася і не працювала з Джонні Деппом. Будь ласка, припиніть поширювати брехню і залиште нас у спокої", написала Ортега в Instagram.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Представник Деппа також відкинув чутки про роман. Додав, що актор не зніматиметься з Ортегою у фільмі "Бітлджус 2".

"У Деппа немає ніяких особистих або професійних стосунків з пані Ортегою. Він ніколи не зустрічався з нею і не розмовляв. Він не бере участі в жодному спільному з нею проекті і не збирається", зазначив він.

Російські пропагандисти поширювали інформацію, нібито Депп їде в Москву. За інформацією, знаменитість мав приїхати в Росію цієї осені, щоб записати спільний трек з гуртом "Яморе". За зйомки в кліпі він нібито попросив $370 тис. Пізніше в мережі писали, нібито актор записав відеозвернення до росіян і подякував їм за цікавість до його нової стрічки "Жанна Дюбаррі".

Пізніше офіційний представник Деппа пояснив, що відео було записане для світового прокату фільму "Жанна Дюбаррі". Він додав, що Депп не планує їхати в РФ.