Єфросініна зворушливо привітала чоловіка з 20-річчям шлюбу

Телеведуча Маша Єфросініна відзначає 20-річчя шлюбу з Тимуром Хромаєвим. Чоловік зараз захищає Україну на фронті.

Зірка привітала коханого зворушливим відео, яке опублікувала в Instagram. Показала архівні кадри й поділилась, як подружжя планувало відсвяткувати цей день.

"Святкування нашої 20-ої річниці, на яке ми не заслужили. Бо його не буде. 20 років тому, під час нашого казкового весілля, Тимур прошепотів мені на вухо: "На 20-ту річницю зробимо свято ще крутіше". В нас вже був і сценарій шаленої паті, і нескінченний лист гостей, які пройшли з нами ці роки, відіграючи в різні періоди важливі ролі для нашої родини", написала ведуча.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Маша додала, що за 20 років вони з Хромаєвим створили оселю в Києві, народили двох дітей і побудували карʼєри.

"Він, на третину осетин, на третину грузин. Я кримчанка. Ми створили нашу українську родину. Планували будувати будинок та розвивати екосистему своїх бізнесів. І прийшло одне хворе на всю голову мерзенне падло зі своєю армією вбивць, і вирішило в нас все це забрати, як і у мільйонів сімей країни, проголосивши всіх нас нацистами та негідною нацією", зазначила знаменитість.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Нагадаємо, Хромаєв майже повністю втратив свій бізнес в Україні, який будував роками. Причиною став повномасштабний напад Росії. Бізнес Хромаєва був розташований у тих містах, які окупанти зруйнували. Єдине, що дало Хромаєву сили вижити ментально це йти захищати Україну. На початку повномасштабної війни чоловік поставив Єфросініну перед фактом, що пішов до добровольчого батальйону Збройних сил України. Телеведуча стверджує, що коханий був під Херсоном, Кривим Рогом на Дніпропетровщині. І робив "дуже багато речей", які допомагали ЗСУ.