Генерал Сирський дав завдання щодо Куп'янського напрямку

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський відвідав українських військових на Куп'янському напрямку. Він обговорив поточну ситуацію з командирами бригад і підрозділів. Командування ухвалило рішення для посилення маневреної оборони в цьому районі. Речник командування також повідомив, що ворог намагається атакувати позиції українських військових, але безуспішно.

Українські воїни на Куп'янському напрямку активно обороняються і намагаються покращити свої позиції. За останню добу вони відбили 20 атак ворога. Розповідаючи про ситуацію на Лиманському напрямку, речник командування повідомив про 10 атак росіян, що стало на 10 більше, ніж позавчора. Вчора на Куп'янському напрямку українські воїни також відбили понад 15 атак ворога.

За 607 днів воїни Збройних сил України знищили велику кількість окупантів і техніки ворога. Зокрема, було знищено близько 294 700 окупантів, 9653 броньовані машини, 5093 танки, 320 літаки і 324 гелікоптери, 20 кораблів і катерів, а також один підводний човен росіян.