Голі діти і дядьки у пуховиках. Фото з Сум спровокувало скандал у мережі

Голова Сумської міської військової адміністрації викликав обурення фото з дітьми

Олексій Дрозденко опублікував знімок з юними спортсменами, яке викликало шок у мережі. На фото діти позують оголеними на морозі, тоді як дорослі стоять позаду у зимовому одязі.

За відкриття IV зимових Юнацьких Олімпійських ігор, яке відбулося на стадіоні "Авангард" в Сумах, підняли Державний стяг України та Олімпійський прапор. Україну на цьому заході представляти будуть 44 атлети у 12 дисциплінах, а Сумська область - п'ять спортсменів. Олексій Дрозденко побажав команді успіху і додав фото, яке викликало багато негативних коментарів.

Українці висловили своє обурення тим, що чиновники несуться в снігу у зимовому одязі, тоді як діти змушені стояти роздягнутими. Людей зацікавило, чому самі чиновники не "роздягнулися до трусів".

IV зимові Юнацькі Олімпійські ігри

IV зимові Юнацькі Олімпійські ігри розпочалися 19 січня у Канвондо (Республіка Корея). За 14 днів понад 1900 юних атлетів з 80 країн, у тому числі 44 українці, будуть змагатися за олімпійські нагороди. Вона розіграють 81 комплект медалей у 15 видах спорту.

Першого дня Україна не виборола жодної медалі, найкращий результат показали юнаки у двомісних санах - Максим Муц та Андрій Панчук, які зайняли сьоме місце. У другий день змагань найкращий результат знову показала Україна у санному спорті: Світлана Соловей та Анна-Марія Гарцула зайняли п'яте місце у двомісних санах, зберігши цю позицію після першого заїзду.