Головні новини дня: обстріл українських міст та удари ЗСУ

Gazeta.ua нагадує головні новини п'ятниці.

Збройні сили України вдарили по гуртожитку в Алчевську на Луганщині, де базувалися російські загарбники. Прилетіло по гуртожитку Донбаського державного технічного університету №4. Результат атаки поки що невідомий.

У Дніпрі працівники комунальних служб знайшли у сміттєвому баку мішок з гранатами, мінами і тротиловими шашками. Тих, хто знайшов вибухівку, нагородять почесними грамотами та видадуть премії. Про це повідомив міський голова Борис Філатов у Facebook.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Російські загарбники обстріляли місто Семенівку на Чернігівщині. Імовірно, вгатили зі ствольної артилерії, повідомив у Telegram заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко. За його словами, зафіксовано три прильоти.

Окупанти завдали удару по населеному пункту Катеринівка на Харківщині. Внаслідок обстрілу двоє людей загинуло, двоє отримали поранення.

За уточненою інформацією, під час учорашньої масованої ракетної атаки російських окупаційних військ, знищено 58 із 70 крилатих ракет. Крім того, на східному напрямку протиповітряною обороною Повітряних сил знищено три розвідувальні БпЛА й вертоліт Мі-8.