Кейт Міддлтон у новому титулі здивувала незвичним образом

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон з'явилася у публіці як головнокомандувачка драгунського гвардійського полку. Її призначення стало відомим ще влітку, але лише зараз вона вперше вирушила у офіційний візит. Кейт прибула до казарм Робертсона, де розташований драгунський полк.

На перший день візиту Кейт Міддлтон одягла чорні джинси та двобортний жакет Holland Cooper. Потім вона переодяглася у бойове вбрання: камуфляжну куртку, жилет та каску. Її вигляд доповнював червоний мак – символ пам'яті військових, які втратили життя на війні.

У рамках візиту Кейт Міддлтон прослухала інструктаж від старших офіцерів гвардійського полку та ознайомилась з завданнями військовослужбовців. Вона навіть спробувала себе за кермом бронетехніки та вчилась керувати дроном.

Зустріч також була приурочена до нагородження військових за довгу та якісну службу. Кейт Міддлтон завжди привертає увагу своїми нарядами, відомим її стилем і вибором одягу. Вона також неодноразово обирає бойове вбрання, що свідчить про її підтримку та вдячність військовим.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон вже мала нагоду відвідати військових. У березні вона відвідала військових Ірландської гвардії, які проводять тренінги з розмінування для українських військових. Тоді зустріч відбулася на військовому полігоні Солсбері.