Коли Путін втратить владу ‒ прогноз колишнього прем'єра РФ

Російський диктатор Володимир Путін втратить владу протягом наступних півтора року.

Його політичний вплив уже суттєво зменшується, вважає колишній прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов. Про це він сказав в інтервʼю BILD.

На думку Касьянова, Путін зможе утримувати президентське крісло щонайбільше до березня 2024 року, коли в РФ відбудуться вибори. Але скласти повноваження він може й раніше. Можливо, вже за пів року.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Такий розвиток подій можливий, якщо Росія зазнає поразки у війні проти України. Тоді посаду президента займе прем'єр-міністр РФ, який, за законом, буде зобов'язаний провести позачергові президентських вибори протягом трьох місяців. Але, за словами Касьянова, у такому випадку Путін заздалегідь призначить на посаду премʼєра "потрібну" людину.

Якщо ж Путін протримається до завершення свого президентського терміну 2024 року, він неодмінно відійде від влади.

"Ця ситуація неминуча. Режим розповзається, вже розпливається. Люди мріють вся вертикаль, особливо московська, федеральна вертикаль вони мріють про те, щоб якнайшвидше це все розповзлося, і вони розбіглися по кутках, сховалися від можливої відплати кожному з них. Тому доля режиму вирішена наперед це питання часу: це буде через пів року, через рік чи через півтора", наголосив Касьянов.

Російський президент Володимир Путін перебуває у стані нервового виснаження та є фізично неповносправним. Нагадує людину при смерті, тому готовий іти по трупах. Про це Gazeta.ua розповів фізіогномік Юрій Долгих.

Російська Федерація не виграє війну проти України. Що швидше президент РФ Володимир Путін це визнає і забере війська з території України, то довше проживе він сам і його оточення. Про це сказав президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю британському виданню The Economist.