Костянтин Жеваго отримав подяки від Збройних сил України

Бізнесмен і меценат Костянтин Жеваго отримав подяки від командування морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України за матеріальну підтримку в забезпеченні підрозділів морської піхоти необхідним обладнанням.

Командувач морської піхоти генерал-лейтенант Юрій Содоль подякував Костянтину Жеваго за співпрацю, активну громадську позицію, людяність, безкорисливість і вагомий внесок у підтримку підрозділів морської піхоти, передає Gazeta.ua.

"Командування та весь особовий склад військової частини висловлює щиру вдячність за активне сприяння розвитку Морської Піхоти, вагомий внесок у зміцнення нашої батьківщини України та її Збройних сил", зазначив полковник Віктор Сікоза, командир військової частини А2802.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Морським піхотинцям передали два броньованих автомобілі швидкої допомоги високої прохідності, квадроцикли, квадрокоптери, засоби зв'язку, оргтехніку та інше необхідне обладнання для ефективного виконання бойових завдань і захисту України від російської агресії.

З початку повномасштабної російської агресії Костянтин Жеваго і компанії, де він є суттєвим акціонером, вже направили на військову й гуманітарну допомогу Україні понад 900 млн грн і на цьому програми гуманітарних місій не зупиняються.

У цей нелегкий для нашої країни час мільйони українців продовжують залишатися на територіях, де тривали або досі тривають активні бойові дії та регулярні обстріли, часто без можливості придбати їжу та інші товари першої необхідності.

Харків одне з найбільш постраждалих від російської агресії міст. Меценат Костянтин Жеваго відгукнувся на заклик місцевої влади підтримати харків'ян. За його особисті кошти та кошти компаній, де він є суттєвим акціонером, було оплачено виробництво та доставку понад 900 тис. продуктових наборів на загальну суму більш як 100 млн грн флагману м'ясопереробної галузі України підприємству "Кременчукм'ясо".