Кожен 10 ФОП у Польщі у 2023 році зареєстрували українці, - Rzeczpospolita

Зростання кількості українських підприємців у Польщі

Кількість українських підприємців у Польщі продовжує зростати, що свідчить про активність наших співвітчизників у зарубіжних ринкових умовах. За останній рік кількість українських бізнесменів у Польщі збільшилася на 15%.

Велику роль у привабленні українських підприємців у Польщі відіграють низькі податкові ставки та сприятливі умови для бізнесу. За словами експертів, польський ринок надає значні можливості для розвитку різних секторів, включаючи торгівлю, будівництво та інформаційні технології.

"Українські підприємці в Польщі активно розвивають свої бізнеси та забезпечують стабільний дохід для себе та своїх родин. Польський ринок має великий потенціал і привабливі умови для бізнесу", - підкреслює Олексій Петренко, голова Всеукраїнської організації Українських підприємців у Польщі.

Зазначимо також, що українські підприємці у Польщі активно співпрацюють зі своїми польськими колегами, використовуючи спільний досвід і ресурси. Ця взаємодія сприяє розвитку економічних зв'язків та підвищенню ефективності бізнес-процесів.

Наразі, українські підприємці у Польщі є важливим ланком українсько-польських економічних відносин, сприяючи залученню інвестицій та створенню нових робочих місць.