«Ми точно дізнаємося правду». Христо Грозєв анонсував швидке розслідування смерті Навального

Керівник Bellingcat Христо Грозєв заявив, що розслідування смерті Олексія Навального закінчиться протягом місяця. Про це Грозєв розповів у інтерв'ю російському телеканалу "Дождь".

За його словами, група журналістів працює над розслідуванням, а Марія Певчіх координує цю команду.

«Ми точно дізнаємося правду і це буде не так довго, як минулого разу. Тому що зараз працює не лише наша команда, а й дуже багато інших журналістів-розслідувачів під координацією Марії Певчіх. Ми допомагаємо один одному, ділимося інформацією, є вже десятки тисяч того, що називається data points (окремі факти, елементи інформації або деталі, які можуть служити основою для аналізу та розкриття правдивої картини подій – ред. "Главком"), і я впевнений, що протягом місяця ми точно [усі] дізнаємося», – розповів Грозєв.

Як раніше повідомлялося, дружина Олексія Навального Юлія звернулася до чоловіка в день його поховання. Вона подякувала йому за 26 років щастя і підтримку.

16 лютого помер Олексій Навальний у виправній колонії. Президент України Володимир Зеленський заявив, що опозиціонера вбив Путін, а команда Навального підтвердила його смерть та заявила, що це було вбивство.

Читайте також:

  • Похорон Навального. Як це було (фото, відео)
  • Російська пропагандистка в істериці через велику кількість людей на похороні Навального
  • Прощання з Навальним. У Москві величезні черги (відео)
  • Путін вирішив влаштувати Навальному "веселий" похорон