Міноборони Росії відзвітувало про "успіхи" ракетного удару по багатоповерхівці в Дніпрі

У російському міністерстві оборони відзвітували про ракетний удар, якого ввечері 28 липня, завдали по житловому комплексу та будівлі СБУ у Дніпрі.

Там як завжди заявили про "успіхи" своєї армії. Зокрема, у звіті зазначається, що повітряні сили РФ "завдали удару по пункту управління ВСУ в Дніпропетровську".

"Призначений об'єкт пошкоджено, ціль удару досягнуто", відзвітували.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Відомо, що удар прийшовся на приміщення СБУ та незаселений будинок. Дивом обійшлося без жертв, заявляв напередодні мер Дніпра Борис Філатов у Telegram.

"Високоточні п***раси втретє вистрілили "Іскандерами" в порожню будівлю СБУ, а заразом у житловий будинок поруч. У якому, на щастя, не було мешканців, бо то була "друга черга" під продаж. Розвалили все навколо повністю", повідомляв Філатов.

Ввечері 28 липня російські окупанти поцілили у багатоповерхівку та будівлю СБУ в центрі Дніпра.

Після 3:00 29 липня у Дніпрі завершили пошуково-рятувальні роботи на місці російського ракетного удару по будівлі СБУ та житловій багатоповерхівці.

Кількість постраждалих не змінилася. Постраждали дев'ятеро людей. Серед них двоє дітей 14 і 17 років. Про це вранці повідомив у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Окрім атакованих адмінбудівлі та багатоповерхівки, пошкоджено ще чотири житлові будинки поблизу. Пошкоджені, зокрема, одна висотка, інші двоповерхові будинки. Зачепило й три адміністративні споруди та сім автівок.