На кордоні Вірменії та Азербайджану сталася перестрілка. Повідомляють про загиблих та поранених

Нове збройне зіткнення сталося на кордоні Вірменії та Азербайджану.

Внаслідок стрілянини, яка сталася 1 вересня на північний захід від Нагірного Карабаху, загинули троє військових. Про це повідомляє Радіо Свобода.

За даними Міноборони Вірменії, внаслідок інтенсивного обстрілу поблизу кордону з Азербайджаном загинули троє військових. Ще один отримав важке вогнепальне поранення та перебуває у важкому стані.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У відомстві зазначають, що позиції Вірменії були обстріляні поблизу населених пунктів Сотк і Норабак, що за 8 кілометрів від кордону.

Водночас у Міноборони Азербайджану стверджують, що вірменські сили в цьому районі вели вогонь по азербайджанських позиціях. Нібито безпілотниками були атаковані військовослужбовці в районі Кельбакар. Поранено трьох солдатів. У Баку також заявили, що Вірменія стягує в цей район додаткові війська.

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян у травні заявив, що немає узгодженого проєкту угоди про мир з Азербайджаном. Сказав, що Вірменія поки не отримала коментарів Азербайджану щодо мирних пропозицій, які він передав до зустрічі у Вашингтоні.

У травні на кордоні Азербайджану і Вірменії відбулися перестрілки військових. Тоді Міністерство оборони Азербайджану повідомило про загибель військового.