На Львівщині виявлено уламки ракети, яка не здетонувала (фото)

Ракета, яка не здетонувала, виявлена на Львівщині після масованої атаки РФ

Після масованої атаки РФ на територію України, виявлено уламки ракети, яка не здетонувала. Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про це у Telegram.

"В одному зі сіл Миколаївської громади Стрийського району у полі, за 400 м від житлових будинків, виявили уламки ракети, яка не здетонувала. Це та ракета, яку підбили наші Сили ППО", - написав Козицький.

Також він поінформував, що на місце виїхали вибухотехніки.

Голова Львівської ОВА закликав громадян не торкатися знахідок і негайно повідомляти поліцію.

"Наполегливо прошу: якщо вам трапилася подібна 'знахідка', у жодному разі не підходьте до неї, а тим паче - не торкайтесь. Уламки можуть бути смертельно небезпечними. У таких випадках негайно телефонуйте у поліцію за номером 102", - написав Козицький.

Масована ракетна атака РФ на Львівщині

Раніше голова Львівської ОВА повідомив, що російські загарбники атакували ракетами Дрогобич Львівської області. Внаслідок атаки сталося часткове руйнування будівлі промислового об'єкта і спалахнула пожежа. Рятувальники працюють на місці події.

Також сьогодні над Стрийським районом Львівської області було збито ворожу ракету. Жертв та постраждалих, а також пошкоджень немає.

Масована ракетна атака РФ на Україну

7 лютого війська РФ масовано атакували Україну ракетами. Противник використовував різні види ракет, у тому числі балістичні. Значна шкода спричинена атакою на Дрогобич в Львівській області. На щастя, збито ворожу ракету над Стрийським районом Львівської області без жертв та пошкоджень."