На Миколаївщині загинув чоловік, який сокирою намагався розібрати боєприпас

Чоловік, що розбирав боєприпас, зазнав летальних ушкоджень
Чоловік, що розбирав боєприпас, зазнав летальних ушкоджень

У Миколаївській області загинув чоловік, який приніс боєприпас додому та намагався його розібрати

Пресслужба ДСНС України повідомила про те, що у селі Новопетрівка Миколаївського району сталася трагедія. Один з місцевих мешканців знайшов боєприпас і приніс його додому.

За допомогою сокири чоловік намагався розібрати снаряд біля свого будинку, що призвело до його вибуху. У результаті отриманих травм чоловік помер на місці.

«Такі випадки не поодинокі. Проте, іноді громадяни, нехтуючи своєю безпекою, вирушають ґрунтовою дорогою, яка може бути замінована, відвідують потенційно небезпечні території, приносять додому снаряди та намагаються їх розібрати», - розповіли у пресслужбі.

Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає громадян не торкатися, не підходити і не переміщати підозрілі об'єкти або боєприпаси, а також утриматися від їх розібрання.

Інші подібні випадки

Раніше, після атаки на Херсонщину, правоохоронці знайшли тіла двох загиблих людей у згорілому автомобілі. Ймовірно, в автомобіль потрапив дрон-камікадзе.

Також, у місті Червоноград Львівської області двоє людей отримали поранення в результаті вибуху гранати. Вибух стався поблизу міського кладовища через недбале поводження з ручною гранатою.

У Кременчуці Полтавської області вибухнула граната в квартирі багатоповерхівки. Одного з мешканців будинку госпіталізовано.

Читайте також

Росія окупувала Вугледар – DeepState
вчора, 21:14 228 переглянули
Російські війська в Вугледарі