Найбільш затребувані та високооплачувані професії у США

Для багатьох мігрантів робота в США була справжньою мрією, яка з кожним днем стає доступнішою та реальнішою. Наразі працевлаштування в Америці доступна як кваліфікованим робітникам, так і новачкам.

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

Перед тим, як шукати роботу за кордоном, краще дізнатись потрібні професії в США. Саме вони стануть гарантією вдалого працевлаштування. Проте ці професії є тільки орієнтиром, а в США можна знайти роботу й не в такій популярній сфері. 

Які спеціалісті потрібні в Америці? 

Список популярних професій, які традиційно вважаються популярними й високооплачуваними в США, не гарантують міграції. Саме тому варто зауважити, що це лише загальні тенденції, і заробітні плати можуть значно варіюватися залежно від регіону, досвіду та спеціалізації. Наприклад, Лос-Анджелес має своїх фаворитів, а Нью-Йорк диктує свої тенденції. Саме тому варто розуміти, що не всі професії однаково популярні в різних містах. 

потрібні професії в США

Якщо потрібна робота в США, то варто звернути увагу на:

  • власний досвід;

  • свої навички;

  • рівень англійської мови;

  • які потрібні професії в Америці в момент переїзду.

Для прикладу, є затребувані професії у Лос-Анджелесі по сезону чи затребувані професії в Нью-Йорку по віку робітника, подіям в країні та навіть виборам у різні структури. Тобто затребувані роботи в США постійно змінюються. Варто постійно відстежувати актуальні пропозиції та запити роботодавців. 

Кого шукають в Америці?

Існує окрема частина ринку праці США, яку покривають саме мігранти. Зазвичай, мова йде сферу обслуговування чи торгівлю. Також потрібні спеціальності в США у тих сферах, які тільки з'являються. Наприклад, повʼязані зі штучним інтелектом.

Найбільш затребувані та високооплачувані професії у США

Високооплачувані роботи в США:

  • лікарі;

  • розробники програмного забезпечення;

  • аналітики;

  • інженери;

  • юристи;

  • фармацевти.

Тобто Америка відкрита для 2 типів мігрантів. Перші шукають працевлаштування без знання мови чи особливих навичок, інші готові "запропонувати" свої унікальні знання. Проте в США можна знайти роботу для хлопців, для дівчат, для людей різного віку та спеціальності. 

Медичні спеціалісти 

В пошуках роботи в США зазвичай є медичні спеціалісти, такі як хірурги та спеціалісти в різних галузях медицини. Такі вакансії є високооплачуваними, оскільки мають велику відповідальність за здоров'я пацієнтів. В Америці такі спеціальності вважаються престижними.

Розробники програмного забезпечення

ІТ-спеціалісти, зокрема розробники програмного забезпечення, дуже популярні у зв'язку з постійним розвитком технологій.

Аналітики даних

Фахівці, які вміють аналізувати важливі дані, є цінними для підприємств у вирішенні стратегічних питань. Така спеціальність потрібна у різних компаніях.

Інженер

Інженери в різних галузях (електрична, механічна, програмна) володіють високими технічними навичками та можуть мати високу зарплату в США.

Актори та режисери

У світі розваг актори та режисери можуть отримувати високі гонорари за свою творчу працю.

потрібна робота в США

Така професія досить популярна в США.

Менеджери в галузі фінансів  

Фахівці, які керують фінансовими справами компаній, можуть мати високі заробітні плати. Їх часто шукають у великих американських компаніях.

Юристи

Адвокати та інші фахівці в галузі права можуть мати високий дохід в США в залежності від спеціалізації та досвіду.

затребувані професії у Лос-Анджелесі

Проте потрібне й знання англійської мови. 

Менеджери по продажах

Досвідчені менеджери, які можуть розвивати бізнес та правильно "виводити” товари на ринок, можуть очікувати високі заробітні плати в США. Навіть якщо мова йде про іноземця.

Фармацевтична індустрія

потрібні професії в Америці

Мігранти, що працюють в галузі фармації, включаючи фармацевтів та фармацевтичних представників, можуть мати високий рівень заробітної плати в Америці.