Наступ РФ на Сумщині: Буданов повідомив про ситуацію в регіоні

Наступ РФ на Сумщині: Буданов повідомив про ситуацію в регіоні

У Сумській області тривають прикордонні бої

У Сумській області відбуваються прикордонні сутички, під час яких ворожі диверсійно-розвідувальні групи здійснюють вилазки. Проте Україна вже зробила все необхідне, щоб запобігти небезпеці. Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов під час телемарафону.

Керівник військової розвідки наголосив: "Радіємо, що всі необхідні заходи вже прийняті, і їхній масштаб, як відбувся раніше на Харківщині, не спостерігається". За його словами, наразі ми переживаємо важкий період, але немає загрози повної руйнації.

Нагадаємо, що 9 червня Ігор Кадиров, лідер терористів, заявив, що його бойовики взяли під контроль прикордонне село Рижівка в Сумській області. Однак аналітики DeepState пояснили, що цей населений пункт фактично знаходиться у "сірій зоні" і російські диверсанти вже мають до нього доступ. Більш того, ситуація в селі не змінилась з початку російської агресії.

Згодом глава Білопільської громади Юрій Зарко спростував цю інформацію, заявивши у коментарі "Суспільному", що російські війська відсутні в Рижівці на Сумщині.

Читайте також: