Немає більше проблем, крім гоління. Осадча "відчитала" колег через скандал із Остапчуком

Телеведуча Катерина Осадча відреагувала на публічний скандал навколо сексистських висловлювань шоумена Володимира Остапчука.

Вона заявила, що в умовах війни недоречно обговорювати такі теми. Про це написала в Instagram.

"Я щось пропустила? І війна вже закінчилась, і дітей повернули, і полонені вдома, всі з житлом і здорові, і все в нас так круто, і немає більше проблем і важливих тем, окрім гоління? Ну серйозно? , написала вона.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Нагадаємо, Остапчук у своєму подкасті разом з співаком Positiff і блогером Богданом Буше обговорювали волосся на тілі жінок, вагу та целюліт. Він сказав, що "дівчина має бути поголеною всюди" і закликав жінок робити депіляцію. Буше додав: "Без депіляції вона не може бути 10 із 10. А те, що вона вважає сорі".До так званого флешмобу на підтримку жінок долучилися чимало знаменитостей. Переможниця "Холостяка 12" Катерина Лозовицька на тлі скандалу показала целюліт і розтяжки. Написала, що жінки мають піклуватись про себе, своє тіло та здоров'я. Але не для того, щоб хтось ставив оцінки. Українська реп-виконавиця Аlyona Аlyona долучилася до флешмобу "я не 10 з 10" і показала неідеальну фігуру в купальнику. Ведуча Маша Єфросініна заявила, що "кожна дівчина є 10 з 10" і повинна це усвідомлювати. Додала, що жінка сама обирає, голитися чи ні.