Ніч у Росії була гучною: окупанти заявили про атаку дронів

Міністерство оборони Росії повідомило про атаці безпілотників, які, за їхніми словами, були використані з боку України, на дві області та акваторію Чорного моря. В деяких районах було активовано системи протиповітряної оборони. За інформацією джерела в російському Міноборони, усього було перехоплено та знищено дев'ять безпілотників з боку України над російською територією.

«Дев'ять українських безпілотників перехоплено та знищено вночі: двох над Білгородською, один над Воронезькою областями та шість над Чорним морем», - зазначено в інформації Міноборони Росії.

Губернатор Білгородської області, В'ячеслав Гладков, повідомив про працю системи протиповітряної оборони та одну поранену жінку.

«Вночі у Білгороді, Білгородському районі та Валуйському окрузі було оголошено небезпеку ракетного удару. Наша система протиповітряної оборони працювала. Нажаль, одна жінка в Валуйському окрузі отримала поранення і була доставлена до обласної лікарні. Зараз їй надається необхідна медична допомога», - повідомив Гладков.

Губернатор Воронезької області, Олександр Гусєв, на цю ситуацію не відреагував.

Нагадаємо, що 13 лютого в Анапі загорілася мансарда 11-поверхового будинку. Мешканці повідомили, що пожежники не мали засобів для гасіння вогню на такій висоті.

Як було повідомлено, вночі на 14 лютого російські загарбники обстріляли місто Селидове в Донецькій області. У результаті були пошкоджені 12 квартир в одному будинку, а двоє дітей отримали поранення. Про це повідомив начальник Донецької обласної воєнно-цивільної адміністрації, Вадим Філашкін.

За словами Філашкіна, російські війська відкривали вогонь по 5-поверховому будинку. Принаймні чотири людини в Селидовому отримали поранення внаслідок обстрілу.