Нічний обстріл Харкова забрав життя цілої родини

Нічний обстріл забрав життя сімох людей у Харкові

У результаті нічного обстрілу Харкова загинуло сім людей, включаючи родину з трьома дітьми та подружжя. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

«В одному з приватних житлових будинків внаслідок пожежі загинула вся родина з п'ятьох людей: чоловік із дружиною та троє їхніх дітей (семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики)», – написав Олег Синєгубов.

Пожежа виникла через витік палива та житловому секторі міста. Тіло чоловіка було знайдено в коридорі будинку, а мама разом з дітьми намагалися врятуватися у ванній кімнаті. Зараз тривають пошуки наймолодшого хлопчика.

У другому будинку загинули 66-річний чоловік та його 65-річна дружина. Також, постраждали дві жінки (61 та 39 років) та один чоловік (45 років).

«Встановлюються всі обставини. На місці працюють відповідні служби. Інформація буде оновлюватися», – додав Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що на початку лютого невідомі групи обстріляли автозаправну станцію у Харкові, що призвело до пожежі в приватних будинках. Унаслідок цього інциденту було знищено 14 будинків.

Також, увечері 9 лютого окупанти влаштували обстріл по Великому Бурлуку, внаслідок чого були пошкоджені лікарня та ресторан у центрі міста, повідомив начальник РВА Терещенко.