Нічний терор Одеси: 11 будинків перебувають без опалення

Ворожий дрон пошкодив тепломережу в Одесі

Через влучання ворожого дрона в Одесі, 11 будинків, школа та дитячий садок залишилися без опалення. Про це повідомили в пресслужбі Одеської міської ради.

Співробітники КП "ТМО" разом із іншими службами працюють цілодобово, щоб якомога швидше підключити всі об'єкти до опалення, за винятком будинку, в який влучив російський дрон. Пресслужба повідомляє, що планують підключити до опалення дві третини цього будинку, які не постраждали.

“Служби КП «ТМО» разом із всіма іншими відповідними службами працюють цілодобово. Робимо все можливе, щоб протягом дня підключити до опалення всі обʼєкти, за винятком будинку, в який влучив російський дрон. Там, в спільній взаємодії з управляючою компанією, маємо на меті підключити дві третини будинка, які не постраждали” - йдеться в повідомленні.

Нещодавно російські загарбники запустили в Одесу вісім ударних дронів типу "Шахедів". Сім з них були збиті, але один дрон під час маневрів влучив у житловий будинок. В результаті цієї атаки загинули четверо людей.

Відтак, у зв'язку зі загибеллю внаслідок ворожого удару, в Одесі та області оголошений день жалоби.

Крім того, у той же час російські загарбники запустили по Харкову ударні безпілотники "Шахеди". Один із "шахедів" влучив у подвір'я будинку в Шевченківському районі міста.

Посилання з цікавими статтями:

  • Ситуація в регіонах: нічний терор Одеси, атака "Шахедів" на Харків
  • Путін наступає. Чи покаже Україна "зуби"?