Цілодобово та без комісії: ПриватБанк спростив обмін валют

Цілодобово та без комісії: ПриватБанк спростив обмін валют

ПриватБанк запускає унікальний сервіс для керування валютними операціями онлайн

ПриватБанк представив новий сервіс "Торгівельна платформа", який дозволяє клієнтам здійснювати валютно-обмінні операції через Інтернет. Цю інформацію передав Євген Заграєв, член правління банку з питань малих та середніх бізнесів, повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Нова платформа дозволяє в режимі реального часу стежити за курсами валют та переводити гроші за ринковими цінами. Період для здійснення операцій було розширено з 9:30 до 16:00, а заявки можливо подавати цілодобово. Кошти з операцій купівлі-продажу валют моментально зараховуються на рахунок.

Також, чим більший обсяг валютних операцій, тим вигідніший курс конвертації і нижча комісія. Для нових користувачів "Торгової платформи" ПриватБанк пропонує 0% комісії протягом перших 3 місяців.

Використовувати акційну пропозицію мають змогу юридичні особи, які щомісячно здійснюють обмін валюти на суму більше 10 тисяч доларів (або еквівалент) і не мають валютних рахунків у ПриватБанку, або не проводили ними жодних операцій протягом 92 днів.

Для отримання доступу до "Торгової платформи" потрібно зареєструватися на сайті банку, дочекатися дзвінка від працівника та активувати сервіс разом з його допомогою.

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк вводить нову комісію за перекази грошей та розкрили, скільки доведеться платити українцям.

Читайте також: