NovaPay запустила послугу розстрочки для українців: як розрахувати ліміт

Розстрочка для українців: розрахунок ліміту
Розстрочка для українців: розрахунок ліміту

Нова послуга для отримання розстрочки на покупки від NovaPay

Фінансовий сервіс NovaPay представив нове рішення для тих, хто шукає додаткові кошти. Тепер користувачі можуть оформити розстрочку на вже зроблені або заплановані покупки, отримавши гроші майже миттєво на свою картку.

Як повідомило видання "Хвиля" з посиланням на сайт компанії, процес оформлення розстрочки дуже простий та доступний через мобільний додаток NovaPay. Клієнти можуть дізнатися про свій кредитний ліміт і оформити розстрочку всього за кілька касань екрана. Сервіс пропонує прозорі умови погашення та додатковий кредитний ліміт, що робить його привабливим для широкого кола користувачів.

Умови розстрочки від NovaPay дуже гнучкі. Сума може змінюватись від 1000 до 100 000 гривень, а термін – від 3 до 12 місяців. Примітно, що послуга не потребує початкового внеску, а процентна ставка становить лише 0,00001% річних. Комісія за користування розстрочкою – 3,5% на місяць, при цьому реальна річна відсоткова ставка сягає 97,34%.

Для зручності клієнтів перший платіж за розстроченням необхідно внести до 25 числа наступного місяця, а наступні платежі - щомісяця до 25-го числа. Це дозволяє користувачам ефективно планувати свій бюджет та своєчасно погашати заборгованість.

Крім того, на сайті компанія пропонує клієнтам "Кредитний калькулятор", де можна точно розрахувати суму для погашення, введенив суму розстрочки. Наприклад, якщо отримана від NovaPay сума становитиме 1000 гривень, а віддає її людина за 12 місяців, то щомісячний платіж становитиме трохи більше ніж 118 гривень, а переплата буде складати 420 гривень.

Крім цього, раніше компанія NovaPay анонсувала запуск зарплатних карток та розповіла про переваги відкриття зарплатних рахунків.

Читайте також