Окупанти накрили вогнем Дніпропетровщину: перші подробиці і фото

Дніпропетровщину в ніч проти 19 грудня знову обстріляли російські окупанти.

Цієї ночі росіяни атакували область дронами-камікадзе, важкою артилерією та "Градами", повідомив у понеділок зранку голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Наші захисники з повітряного командування "Схід" знищили над областю два безпілотники Shahed-136. На Нікопольщину окупанти випустили понад 60 снарядів з "Градів" та важкої артилерії. Обстріляли міста та села у трьох громадах: Червоногригорівській, Мирівській та Марганецькій. Минулося без постраждалих. Усюди багато руйнувань", написав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У Червоногригорівській громаді понівечені 11 приватних будинків, шість господарських споруд, автівки, газогін та лінія електропередач.

"Через ворожу атаку знеструмлена також насосна станція водоканалу. У кількох селах немає води. Аварійні бригади уже працюють. У Марганці російські снаряди побили понад 20 приватних будинків та господарських споруд, дитячо-юнацьку спортивну школу, ліцей, школу мистецтв та адмінбудівлю. Пошкодили і кілька електромереж. У приватному обійсті зайнялася пожежа. Вогонь рятувальники уже загасили", додав Резніченко.

У ніч на 19 грудня російські окупанти атакували ударними дронами типу Shahed Київщину і південь України. На південному напрямку силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" знищено 10 дронів-камікадзе.