Окупанти збираються відібрати у Джамали її майно в Криму

Окупанти збираються відібрати у Джамали її майно в Криму

Окупаційна влада Криму планує забрати майно української співачки Джамали, розташоване на півострові. Про це повідомили російські ЗМІ.

«Планується поповнити перелік націоналізованого майна новими об'єктами, що належать 110 особам, які підтримують київський режим і спонсорують ЗСУ. Серед цих людей – Джамаладінова Сусана Алімовна, відома як співачка Джамала, щодо якої порушено кримінальну справу, а саму виконавицю оголошено в розшук через поширювану нею фейкову інформацію про збройні сили Росії», – заявив глава окупаційного кримського парламенту Володимир Константинов.

Також, за даними російських ресурсів, у цьому списку опинився колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та українські нардепи, яким належить нерухомість у Ялті. Зокрема, йдеться про парк-готель «Порто Маре», Ялтинську кіностудію та готель «Брістоль».

Наразі Джамала ще не прокоментувала це рішення окупантів.

Нагадаємо, що суд у Москві засудив українську кримськотатарську співачку Джамалу (справжнє ім'я Сусана Джамаладінова) у справі про поширення фейків про дії російських військ на території України.

Раніше в Росії Джамалу оголосили в розшук. Тоді її також звинувачували в поширенні фейків про російську армію.

Нагадаємо, у 2016 році Джамала перемогла на «Євробаченні» з піснею «1944» про депортацію кримських татар. Вона послідовно засуджує окупацію Криму Росією у 2014 році та вторгнення РФ в Україну.

Читайте також: