Олі Поляковій - 44: фото та найцікавіші факти про зірку

Українська актриса, співачка, блогерка і телеведуча Оля Полякова святкує день народження. 17 січня їй виповнюється 44 роки.

Cпівачка народилася у Вінниці, але навчалася в київській школі. В столиці розпочала кар'єру. Батьки Олі віддали її в музичну школу, згодом вона продовжила навчання в Київському університеті культури та Київській консерваторії. Зараз артистка має рідкісний діапазон голосу - майже чотири октави.

Gazeta.ua зібрала цікаві факти з життя співачки.

1. В юності була закомплексованою.

"Найвища в класі й у дворі, худа, сутула. Дуже соромилася свого зросту. Це зараз я дивлюся старі фотографії і розумію, що була хороша. Особливо на знімках, зроблених мамою. Тоді я навіть хотіла порвати їх. "Через 20 років ти будеш пишатися цими фото", переконувала мене мама. Я якось дуже довго розквітала, була довгою і пласкою, що не зацікавлювало однокласників. Мене дражнили і шваброю, і жирафою, і палицею, і дошкою. Але років у 18 все змінилося", - згадувала Полякова.

2. Свого часу спробувала себе у ролі моделі - впродовж п'яти років брала участь в показах будинку жіночої білизни в Києві.

3. Ольга Полякова брала учасниця у шоу "Танців з зірками" та була тренером у "Лізі сміху".

4. Перший альбом артистки "Приходь до мене" не здобув популярності. 2008 року випустила хіт "Суперблондинка", після якого і прославилася.

5. 2003 року артистка виступала на святкуванні дня народження бізнесмена Вадима Полякова. На той час він був одружений. Згодом розлучився, щоб бути з Ольгою. 2004-го пара одружилася.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

6. Про першу вагітність Полякова дізналася ще до весілля. Після того, як пара офіційно оформила стосунки, народилася донька Марія. Зараз її 18. Через сім років подружжя вдруге стало батьками. Співачка народила дівчинку, яку назвали Алісою. Її зараз 11.

7. Полякова мала власний город та ферму, сама виготовляла сир. На це її надихнула поява дітей.

"Коли в мене з'явилася старша дочка Маша, виникли проблеми з її годуванням. Я дуже переживала з цього приводу, думала, чим же годувати дитину, щоб в продуктах не було хімії. Спочатку на дачі завела кіз і розбила невеликий город. Мене так затягнуло це. Одна коза привела другу, третю ще двох. Згодом у нас стало 30 кіз", говорила співачка.

8. Яскравий елемент костюму Полякової кокошник. Він з'явився 2012-го після початку співпраці з продюсером Михайлом Ясинським. Відтоді цей головний убір є візитівкою співачки.

9. Оля Полякова відмовилася від російської мови у своїй творчості. Доказом цього слугує її хіт "Королева ночі". Нещодавно Оля переспівала його українською.

10. Тривалий час Оля Полякова приховувала від громадськості справжній рік свого народження. Тому у багатьох її біографіях, які розміщені на різних сайтах, вказано що зірка народилася 1984-го. Однак згодом справжній рік появи Олі на світ, зв'язився у її біографії на "Вікіпедії". У програмі "Дорослі дівчата" співачка підтвердила цю інформацію.

"Коли у Вікіпедії з'явилася справжня дата народження і її не можна було виправити, я вила, ніби хтось помер. Мені здавалося, що це так ганебно! Мені було соромно, що я це приховувала", поділилася Полякова

Співачка Оля Полякова розповіла про життя її двох доньок, Марії та Аліси, які живуть у Великій Британії.

За словами зіркової матусі, її дівчатка сильно змінилися за цей період. Старша донька Маша почувається у Лондоні впевненіше, а от молодшій Алісі це дається важко.