Партизани провели комплексну розвідку аеродрому «Саки» (фото)

У тимчасово окупованому Криму українські партизани провели комплексну розвідку аеродрому "Саки". Про це повідомляє партизанський рух "Атеш" у Телеграмі.

"Останнім часом наші агенти активно займаються розвідкою стратегічного аеродрому в Новофедорівці, більш відомий як Сакський аеродром. Він є одним зі стратегічно важливих об'єктів, тому що з нього здійснюється більшість злетів російських винищувачів, які здійснюють атаки на Україну", - інформують партизани.

Блок галереї

Як зазначається у повідомленні, на момент розвідки на аеродромі було зафіксовано приблизно 10 винищувачів Су-30, а також місця розміщення засобів ППО та РЛС типу "Каста-2E2", що свідчить про високий рівень захисту.

"Це лише мала частина всіх розвіданих, які ми отримали. Усю інформацію передано Силам оборони України, чекаємо від них позитивних новин", - повідомили наостанок в "Атеш".

Нагадаємо, у вищому українському командуванні натякнули на причетність ЗСУ до ударів по окупованому Криму сьогодні, 31 січня.

Також речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук повідомив, що атака Збройних сил України авіації на кримський Бельбек, де розташовний військовий аеродром окупантів, була доволі успішною.