Під завалами будинку в Одесі знайдене загибле немовля

Кількість жертв російської атаки на Одесу зросла до трьох осіб. Рятувальники виявили тіло дитини, яке було заблоковано під завалами будинку. Про це повідомив глава Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Тільки що рятувальники виявили тіло людини під завалами. Пошуково-рятувальна операція триває

Державна служба з надзвичайних ситуацій уточнила, що на рівні першого поверху під завалами було знайдено тіло загиблої дитини.

Загинули три людини, ще восьмеро постраждали. Рятувальники врятували п'ятьох людей, серед яких є одна дитина. Пошукові роботи тривають.

У міській раді Одеси зазначили, що загиблому немовляті було всього три місяці.

На жаль кількість жертв збільшилася до трьох. З-під завалів витягнули тіло тримісячного Тимофія. Матір його ще шукають

Нагадаємо, що в ніч проти 2 березня російські загарбники запустили по Одесі та області вісім ударних дронів типу "Шахедів" з акваторії Чорного моря, з яких сім були збиті силами протиповітряної оборони. Однак один безпілотник під час маневрів серед житлових кварталів вдарив у дев'ятиповерхівку в Одесі. Раніше було повідомлено про двох загиблих.

Також у ніч проти 2 березня російські загарбники запустили по Харкову ударні безпілотники типу Shahed 131/136. Один з "шахедів" вдарив у подвір'я будинку у Шевченківському районі міста.

Ситуація в регіонах: нічний терор Одеси, атака "Шахедів" на Харків

  • Ситуація в регіонах: нічний терор Одеси, атака "Шахедів" на Харків
  • Зеленський звернувся до світу після нічної атаки РФ