Підрозділи ГУР отримали ще 15 дронів від Favbet Foundation

Благодійний фонд передав ГУР нові безпілотники

Благодійний фонд Favbet Foundation надав ГУР 15 сучасних безпілотників вартістю 1,7 млн грн. У складі пакету допомоги є 10 штук DJI Mavic 3 і 5 штук DJI Mavic 3T з тепловізійною оптикою.

«Бійці ГУР виконують найскладніші завдання на передовій, тому якісна аеророзвідка має велике значення для них. Ми закупаємо дрони відповідно до запитів підрозділів і завжди впевнені, що ми надаємо саме те, що потрібно на фронті», – розповідають у Favbet Foundation.

Така співпраця між Favbet Foundation та ГУР триває вже два роки. Фонд постачає необхідне обладнання, яке закуповується для управління з підтримкою Favbet, української iGaming-компанії.

За цей час ГУР отримало 47 розвідувальних та FPV-дронів з повним комплектом обладнання.

Допомога Favbet Foundation у мілітарі-проєктах

Під час вторгнення російських військ дрони стали одним із основних напрямів діяльності Favbet Foundation. На ці проєкти Фонд спрямовує майже 70% своїх ресурсів. Також Favbet безпосередньо підтримує багато проєктів на користь українського війська.

У 2023 році компанія співпрацювала з UNITED24, фінансуючи закупівлю нових пікапів для «Армії дронів». Крім цього, Favbet став найбільшим донором Операції «Єдність», закупивши 15 000 FPV-дронів, а також надав дрон Sea Baby для СБУ.

Загалом, протягом війни Сили оборони отримали від Favbet Foundation та Favbet понад 600 дронів різного типу і більше 290 автомобілів. Загальна сума наданої допомоги перевищує 300 млн грн.