«Південь» повідомив, яке значення має встановлення прапора України у селі Кринки

Український прапор встановлено у селі Кринки на Херсонщині

Встановлення українського прапора у селі Кринки на Лівому березі Херсонської області має велике значення для бійців ЗСУ та мирного населення. Про це заявила Наталія Гуменюк, спікерка Сил оборони «Півдня» України, в ефірі телеканалу «Еспресо».

«Встановлення українського прапора у Кринках є відповіддю на виклики ворожої пропаганди, які поширюється в інформаційному суспільстві», - підкреслила Гуменюк.

За словами спікерки, російська пропаганда намагається переконати населення, що територію покинули українські захисники, але в Україні продовжують присутність бійців Сил оборони. Встановлення прапора в Кринках є підтвердженням, що українські військові залишаються на місці і готові відстоювати територію.

Нагадаємо, що нічні атаки російських військових на положення українських захисників у Кринках виявилися безрезультатними та плачевними. Зараз українські воїни продовжують утримувати плацдарм на лівому березі Дніпра та працюють над його розширенням.

Встановлення прапора у Кринках було необхідним для наших бійців, щоб підтвердити, що їх не можна вигнати, а також для мирного населення, щоб вони відчували підтримку України – зазначила Гуменюк.

Проєкт DeepState у своєму відео показав, що українські захисники встановили прапор України в селі Кринки на лівому березі Херсонської області.

ЗСУ продовжують вести бойові дії на декількох ділянках фронту, зокрема з невеликими російськими диверсійно-розвідувальними групами поблизу Авдіївки. Загалом, триває 714-та доба війни Росії проти України, в минулу добу було зареєстровано 92 бойових зіткнення.