"Повідомлення" від прикордонників: ДПСУ неоднозначно прокоментувала поранення Рогозіна

У Державній прикордонній службі прокоментували поранення ексголови російської державної корпорації "Роскосмос" Дмитра Рогозіна в Донецьку.

Кажуть, так прикордонники "повідомили" йому про незаконне перебування на окупованій території, передає пресслужба ДПСУ 22 грудня.

Там зазначили, що кілька днів тому встановили, що Рогозін незаконно перетнув український кордон.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Особисто вручити протокол порушнику прикордонники не змогли, тому цій особі його "передали" під час святкування ним дня народження небайдужі товариші", заявили в ДПСУ.

Також прикордонники іронічно закликали росіян не порушувати українське законодавство.

"Відповідальність обов'язково настане", попередили в ДПСУ.

Увечері 21 грудня Дмитро Рогозін отримав поранення під час обстрілу, коли перебував у ресторані "Шеш-беш" у Донецьку. Там він відзначав день народження. За інформацією ЗМІ, політик отримав осколкове поранення голови, сідниць і стегна.

Точна кількість жертв та поранених при ударі по готелю невідома. За деякими даними, внаслідок обстрілу було поранено п'ятьох осіб і могла загинути щонайменше одна охоронець голови "уряду" так званої ДНР Віталія Хоценка. Останній також поранений. Крім Хоценка та Рогозіна, нібито зачепило офіціанта ресторану, музиканта й мангальщика.

За даними росЗМІ, на застіллі Рогозіна отримав поранення ще один колишній топчиновник Роскосмосу Артем Мельников.

Раніше українська влада обстріл готелю з російськими військовими в Донецьку не підтверджувала, проте на околицях міста вже кілька тижнів тривають інтенсивні бойові дії.