Правила осіннього гардеробу від француженок: сім речей, які мають бути у вашій шафі

Французький стиль в одязі вважається одним з найпопулярніших і затребуваних. Парижанки віддають перевагу простим речам, які можуть прослужити не один рік, так пише Elle.

Ось кілька речей, які француженки носять восени:

  • Вінтажний джемпер або кардиган: Рекомендується обирати речі з натуральної овечої вовни, мериносової вовни або тонкого кашеміру.
  • Тренч або дублянка: Особлива увага приділяється об'ємному верхньому одязі в теплих бежевих відтінках. Часто їх комбінують з джемперами та блузами в бретонській смужці.
  • Жилет: В тренді в цьому сезоні елегантні моделі в костюмному стилі, стьобані та прикрашені вигадливими принтами.
  • Сині джинси: Вони ідеально поєднуються з будь-яким елементом гардеробу.

Мініспідниця - це один з головних трендів цього сезону. Ви можете носити її з колготами різної щільності та будь-яким взуттям.

Берет - це один з найвпізнаваніших символів французького стилю і підходить до будь-якого класичного образу.

Туфлі з ремінцем - вони чудово поєднуються як зі штанами, так і зі спідницями чи сукнями. В холодну погоду рекомендується обирати класичні черевики з міцною геометричною підошвою.

Жоден осінній сезон не обходиться без теплих светрів. Цього року дизайнери радять звернути увагу на яскраві тканини та незвичайні крої з вирізами, асиметрією і об'ємними рукавами. Ось п'ять трендових фасонів светрів, які варто придбати цього сезону.