Президент вручив сертифікати на квартири Героям України та їхнім родинам

Зеленський вручив ще 30 сертифікатів на отримання квартир воїнам

Президент України Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на отримання квартир воїнам, які отримали звання Героїв України, та родинам полеглих Героїв. Ініціатива глави держави спрямована на забезпечення житлом військовослужбовців. Захід відбувся в Маріїнському палаці, де Зеленський зазначив, що це продовження традиції поваги до українських Героїв.

«Орден «Золота Зірка» – це свідчення незмінної вдячності та шани до кожного українця, чия хоробрість надзвичайна і чиї вчинки на полі бою заслуговують на постійну загальнонаціональну увагу. Україна завжди пам’ятатиме всіх своїх Героїв. Завжди говоритиме кожному майбутньому поколінню українців і українок про те, які в нашої держави Герої були й будуть. І була й буде повага», – сказав Володимир Зеленський.

Зеленський також висловив вдячність воїнам, які проявили себе в боротьбі за Україну, і зазначив, що це висловлюється врученням сертифікатів. Сертифікати на квартири були вручені 15 Героям України та 15 родинам полеглих воїнів.

Сертифікати отримали військовослужбовці зі складу Збройних Сил, Національної гвардії та Служби безпеки України. Також сертифікати були передані родинам військових з Державної прикордонної служби та Національної гвардії. Зеленський особисто вручив сертифікати кільком Героям України. Загиблому військовому Олександру Оксанченку був подарований шеврон його родиною.

Згідно з ініціативою Зеленського, усім Героям України та членам їх родин, які отримали звання посмертно, держава надасть квартири. Це урочисте подія, яка продовжує традицію вшанування українських Героїв.

Також варто зазначити, що Олена Зеленська зустрілася з президентською родиною Німеччини. Для зустрічі вона обрала класичний стиль.