Принц Гаррі негайно прилетів до батька Чарльза ІІІ, у якого діагностували рак

Принц Гаррі повернувся до Лондона через хворобу короля Чарльза

Принц Гаррі прибув до Лондона, щоб підтримати свого хворого батька, короля Чарльза, якому діагностували рак. Невідомо, чи зустрінуться він із своїм братом, принцом Вільямом. Цю новину оприлюднило видання Daily Mail.

За припущеннями, принц Гаррі прилетів до Лондона рейсом British Airways і прибув в аеропорт Хітроу. Його дружина, герцогиня Сассекська, залишилася в Каліфорнії зі своїми дітьми через загрозу повені.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений British Royal Family (@britishroyalfamilycrown)

Згідно з подібними новинами, зустріч принца Гаррі з королем Чарльзом була коротким. Після зустрічі усміхнений король повернувся до Сандрінгему, залишивши Кларенс-гаус.

Останній раз принц Гаррі був у Великій Британії у вересні на церемонії Well Child Awards. Тоді йому довелося зупинитися в готелі через відмову замку Віндзор.

Король Чарльз особисто повідомив принців Гаррі і Вільяма про свій діагноз, до того, як палац Букінгем офіційно підтвердив цю новину.

Нагадаємо, у короля Чарльза ІІІ виявили рак. Незважаючи на свою хворобу, 75-річний король продовжуватиме виконувати свої державні обов'язки.

Відповідно до заяви палацу, король «позитивно ставиться до лікування та з нетерпінням чекає повернення до роботи як можна швидше».

Раніше принц Гаррі підтримав українського бійця. На «Іграх нескорених» герцог Сассекський поставився перед українським учасником змагань, який втратив ноги на війні з Росією.