ПриватБанк роз'яснив, як розблокувати картку після невдалої верифікації

Клієнтку ПриватБанку заблокували картку через операції на однакову суму

Одна з клієнток ПриватБанку скаржиться на блокування своєї картки після здійснення двох операцій на однакову суму. Про це жінка повідомила у своєму відгуку на порталі Мінфін.

"Оператор, на якого переправив бот, спробував мене верифікувати через повторну операцію на 650 грн. Задавав мені аналогічні питання, як і бот. Після відповіді на питання, де було видано паспорт, я назвала місто. На що мені оператор відповів, що інформація частково вірна, і оператор сказав, що мені блокують картку і рекомендується звернутися до банку. Жодних уточнюючих питань. Залишили без карти на Великдень", - скаржиться українка.

У відповідь на цю скаргу, ПриватБанк пояснив, що будь-який платіж може бути підданий перевірці з метою захисту коштів клієнтів та протидії шахрайству. Відмова від такої перевірки може призвести до ризику втрати коштів.

Банк також закликав клієнтку бути терплячою та розуміти необхідність верифікації.

"Для зняття обмежень ви можете звернутися до нашого чату на сайті банку. Вам також знадобиться веб-камера для проходження відео-верифікації", - зазначили представники ПриватБанку.

Раніше ПриватБанк пояснив, чому він довго не повертає гроші на картки monobank після помилок банкоматів.