Путін на колінах і "колядники" – меми тижня

Gazeta.ua зібрала найцікавіші меми тижня.

Глава Китаю Сі Цзіньпін прилітав у Москву, там його зустрічав президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін.

Тим часом Європейський Союз виступив з повною підтримкою Міжнародного кримінального суду, який видав ордер на арешт Путіна.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Керівництво футбольного клубу "Динамо" несподівано вирішило відкрити у столиці пункт незламності. У мережах відреагували на таке "своєчасне" рішення.

"Monte-Carlo Bay, в апартаментах якого живуть власники ФК Динамо Суркіси в Монте-Карло. Пункт незламності, який презентували в Києві від ФК Динамо. Не сплутайте", прокоментував журналіст Михайло Ткач.

Торі ЗМІ повідомляли, що власник клубу "Динамо" Ігор Суркіс та його брат, нардеп від "Опозиційної платформи За життя" Григорій Суркіс 26 лютого виїхали до Угорщини.

Згодом Державне бюро розслідувань порушило кримінальне провадження щодо митників, які пропустили Суркісів через кордон без перевірки і декларування.

Влітку журналісти бачили Григорія Суркіса на футбольній трибуні у Польщі разом із нардепом від ОПЗЖ, колишнім головою адміністрації президента Януковича Сергієм Льовочкіним.

Цього року Сурскіса і нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича виключили з Національного олімпійського комітету.