Путін не поїде на саміт БРІКС у ПАР, замість себе відправить Лаврова

Російський диктатор Володимир Путін не братиме участі у саміті БРІКС у Південно-Африканській Республіці, який відбудеться в кінці серпня.

Президент Росії злякався, що його можуть заарештувати в Південно-Африканській Республіці, тому замість себе на саміт відправить міністра закордонних справ Сергія Лаврова. Про це повідомляє адміністрація південноафриканського президента Сиріла Рамафоси.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"За взаємною згодою президент Російської Федерації Володимир Путін не буде присутній на саміті, але Росію представлятиме міністр закордонних справ Сергій Лавров", йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що в саміті візьмуть участь лідери Бразилії, Індії, Китаю та ПАР.

Пресслужба Рамафоси обіцяє незабаром надати інформацію щодо основних питань, які будуть розглянуті на саміті, та інших пов'язаних із цим питань зовнішньої політики.

Потенційний арешт російського диктатора Володимира Путіна на саміті БРІКС, який відбудеться в ПАР, буде оголошенням війни Росії.

Арешт президента Росії був би безрозсудним, неконституційним і незаконним використанням повноважень. Про це заявив президент Південної Африки Сиріл Рамафоса, передає News24.

Рамафоса аргументував, що за конституцією він повинен дбати про захист національного суверенітету, миру та безпеки у державі. Крім того, він зазначив, що повинен реалізовувати права громадян ПАР.