Рада розблокувала підписання законопроєкту про легалізацію медичного канабісу

Верховна Рада розблокувала можливість підписання законопроєкту про легалізацію медичного канабісу

Верховна Рада України прийняла рішення про скасування скасування прийняття законопроєкту №7457-П, що передбачає легалізацію медичного канабісу в Україні. Про це інформує народний депутат Ярослав Железняк, представник партії "Голос", у своєму блозі у Telegram.

Ярослав Железняк зазначив, що рішення про скасування прийняття законопроєкту не набрало необхідної мінімальної кількості голосів. Тепер закон може бути направлений на підпис президенту.

Юлія Тимошенко заблокувала підписання закону про легалізацію канабісу

Лідерка фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заблокувала підписання закону про легалізацію медичного канабісу в Україні.

Верховна Рада ухвалила закон про медичний канабіс у другому читанні

Верховна Рада України прийняла закон про медичний канабіс у другому читанні. За прийняття зазначеного законопроєкту проголосувало 248 народних депутатів. Закон регулює обіг канабісу лише в медичній, промисловій та науковій діяльності.

Думки народних депутатів про законопроєкт

На думку народних депутатів, законопроєкт про легалізацію медичного канабісу містить взаємовиключні норми і багато в чому був зайвий. Депутати заявили, що комітет не врахував жодної пропозиції з понад 800 запропонованих правок до законопроєкту.

Медичний канабіс необхідний для багатьох українців

Народна депутатка Леся Василенко заявила, що легалізація медичного канабісу є важливим кроком, оскільки ці природні ліки потрібні кожному третьому українцю.