РФ знала про підготовку до теракту у «Крокус Сіті» щонайменше за місяць – Буданов

За словами начальника ГУР генерал-лейтенанта Кирила Буданова, Росія знала про підготовку до теракту у «Крокус Сіті» з 15 лютого. Інформація про це пройшла через розвідуправління угруповання в Сирії та потрапила до Москви. Росія також була свідома маршруту переміщення бойових груп на територію держави-агресора.

Начальник ГУР зауважив, що Росія може намагатись знімати високопосадовців через цей інцидент, та що їхні версії подій у «Крокус Сіті» не стійкі і змінюються.

З'явились пояснення Патрушева і Бортнікова, який там звинуватив мене особисто і що це все взагалі зробила Україна. Це є нісенітницею. До речі, якщо ми торкнулись цього болючого питання, хоч це й ворог, але я не схвалюю в принципі терористичні акти проти цивільних людей.

За словами Кирила Буданова, Росія сама посіяла хаос і вважала, що може його контролювати. Як повідомляється, в результаті теракту у концертному залі «Крокус Сіті Хол» під Москвою загинули люди, а також були затримані підозрювані. Головне управління розвідки Міністерства оборони України вважає, що цей теракт був свідомою провокацією путінського режиму.

Читайте також:

  • Стрілянина у «Крокусі». Христо Грозєв висунув свою версію
  • Хто стоїть за терактом у підмосковному «Крокусі»? Версія світової преси
  • Теракт у Росії. Хто замовник та які будуть наслідки?