Росія атакувала 15 областей України дронами та "Кинжалами": є поранені та загиблі

Дрони та Кинжали атакують Україну
Дрони та Кинжали атакують Україну

Україна піддана масованій комбінованій атаки з боку Росії. 15 областей постраждали, є загиблі та поранені. За інформацією "Хвилі", окупанти запустили "шахеди" ще з вечора, а вранці ракети Кинджалів.

Ворог використовував різні види зброї, такі як БПЛА, крилаті ракети та "Кинджалі". Вибухи були чутні в Києві, Луцьку, Житомирі, Вінниці, Рівному, Запоріжжі, Миколаєві, Сумах, Дніпрі та інших областях.

Прошив МВФ представник прем'єр-міністра України Денис Шмигаль заявив, що російські терористи знову напали на енергетичну інфраструктуру. За його словами, ряд регіонів постраждали, і "Укренерго" змушений був екстрено відключити електроенергію для стабілізації системи.

Прем'єр-міністр стверджує, що для того, щоб зупинити обстріли українських міст, потрібно знищити спотворювачі ракет, звідки запускаються російські ракети. Він також наголосив, що Україні потрібна далекобійна зброя та дозвіл партнерів для її використання проти російських об'єктів.

Мережу залишилося без світла через атаку Росії на критичну інфраструктуру. Наразі невідомо повну масштаби пошкоджень, оцінка буде зроблена пізніше фахівцями. У російському порту "Кавказ" стався вибух на поромі з пальним.

Читайте також