Росія накопичує ракети, але не планує бити по інфраструктурі

Росія накопичує ракети, але не планує бити по інфраструктурі

Росія виготовляє та накопичує ракети.

Але загарбники можуть використати їх для зриву контрнаступу, а не обстрілу цивільної інфраструктури. Про це сказав начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, передає "РБК-Україна".

Зберігати ракети до осені вони не будуть.

"Росія за цей час теж виробляє нові ракети. Вона їх акумулює для зриву нашої наступальної операції. Вони на це сподіваються. І більша частина цих ракет буде застосована під час активних бойових дій. Але разом з тим вони нарощують свій потенціал", сказав він.

Розвідка знає, скільки ракет виробляє Росія на місяць. Згідно з масштабами атак, цих обсягів недостатньо.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Повертаємось в історію. Перший ракетний удар у залпі було близько 120 ракет. Удари пішли щопонеділка, пам'ятаєте, це вже навіть як мем було? Потім постійно кількість ракет у залпі зменшувалась, інтенсивність тримали. Потім стали нарощувати проміжок. Потім стали ще збільшувати проміжок і ще зменшувати кількість ракет. І так вони підійшли майже до нулів", пояснив Буданов.

Росія витратила свій запас ракет, але цілі так і не досягла.

"Коли вони підійшли фактично до нулів, вони були змушені зупинитися. Це, до речі, один з аспектів, який неофіційно офіційно пред'явили пану Суровікіну що він привів ракетний арсенал Російської Федерації до нулів, коли його знімали", додав глава ГУР.

За добу російський ворог вбив щонайменше двох жителів Донеччини та поранив ще двох.

Опівночі росіяни випустили дві ракети по Краматорську, повідомив уранці 24 квітня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Там пошкоджені школа та прилеглі приватні будинки.

Читайте також: