Росіяни вгатили ракетами по Донеччині: є поранені (фото)

Російські окупанти обстріляли Покровськ на Донеччині

Сьогодні вранці російські окупанти вдарили ракетою "Іскандер-М" по місту Покровськ на Донеччині. Поранення отримали дві жінки. Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

За даними слідства, обстріл стався приблизно о 6:30 3 березня. В епіцентрі вибухів опинилися, зокрема, житлові будинки. Двоє жінок 24 та 52 років отримали осколкові поранення. Окрім багатоквартирних будинків, пошкоджено автомобілі й газову магістраль.

Блок галереї

Мирнограду також потрапив ракетний обстріл

Також у ніч на 3 березня загарбники здійснили масовану ракетну атаку на Мирноград, випустивши чотири ракети, попередньо - С-300. Під обстріл потрапив мікрорайон зі щільною житловою забудовою.

Ракети поцілили в багатоквартирні будинки. Поранено трьох мирних громадян - двох жінок 33 і 50 років, а також 37-річного чоловіка. Постраждалих доставили до лікарні, де в них діагностували мінно-вибухові травми, забої й поранення тіла. Зараз потерпілим надається медична допомога.

Серед пошкоджених об'єктів у Мирнограді - щонайменше 12 багатоповерхових та 13 приватних будинків, навчальні заклади, магазин та автобус.

Війна Росії проти України триває 739 днів

Нагадаємо, що кількість жертв ворожого удару по одеській багатоповерхівці зросла до десяти. Рятувальники деблокували з-під завалів тіло немовляти. Як повідомлялося, в ніч на 3 березня російські окупанти завдали ракетного удару по Дніпру. На місці атаки спалахнула пожежа.

Триває 739-й день повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 71 бойове зіткнення.