Російські терористи вдарили по Дніпропетровщині: перші подробиці й фото

Дніпропетровщину в ніч проти 28 грудня вісім разів обстріляли окупанти.

Нікопольщина знову потерпала від ворожих ударів. Росіяни обстріляли район з "Градів" і важкої артилерії, повідомив у середу зранку голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Ударили по трьох громадах: Нікопольській, Марганецькій і Червоногригорівській. Люди неушкоджені. Найбільше постраждала Червоногригорівська громада", ідеться в повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Російські снаряди понівечили там до 10 приватних будинків і господарських споруд, магазин, автівку, чотири газогони й дві лінії електропередач. Побили 20 сонячних панелей.

"В інших районах ніч минула з однією тривогою та без надзвичайних ситуацій. На цю хвилину все спокійно", додав Резніченко.

Ніч проти 26 грудня була тихою в усіх районах Дніпропетровщини. Минула без тривог і атак. Це третя тиха ніч за 5,5 місяців, відтоді як росіяни почали обстрілювати Нікопольщину.

Дніпропетровщину в ніч на 24 грудня обстріляли російські терористи. Понад 60 снарядів скерували росіяни цієї ночі на Нікопольський район. Обстріляли з "Градів", "Ураганів" і важкої артилерії три громади.