Розвідка про плани Кремля: Путін хоче повторити Голодомор

План путінського режиму полягає в тому, щоб викрасти зерно з України перед повномасштабним вторгненням, з метою повторити голодомор у ХХІ столітті. Про це повідомляє Головне управління розвідки в своїй заяві, приуроченій до 90-х роковин Голодомору.

Голодомору приховувала Росія завжди, незалежно від політичного керівництва Кремля. Нестерпні страждання українців були гіршими за саму смерть. План путінського режиму полягає в тому, щоб викрасти зерно з України перед повномасштабним вторгненням і повторити голодомор вже у ХХІ столітті, разом з іншими воєнними злочинами Росії. Це ще раз підтверджує, що геноцид є системним елементом московської політики, повідомили в ГУР.

Розвідка підкреслює, що геноцид – це системний елемент політики російської агресорської держави. Геноцид, який мав місце в 1932-1933 роках, і штучно спровоковані голодомори в 1921-1923 та 1946-1947 роках, були спрямовані на цілеспрямоване знищення мільйонів українців.

Розвідники підкреслюють, що жодного разу Москва не була покарана за всі свої жахливі злочини. Проте, час безкарності потворної імперії минув, і українці прагнуть справедливої розплати. Розплата воєнним злочинцям буде невідворотною, заявляють в ГУР.

В Україні сьогодні вшановується пам'ять жертв Голодоморів – мільйонів українців, які були вбиті і знищені тоталітарним комуністичним режимом. У День пам'яті жертв Голодоморів президент Володимир Зеленський звернувся до світу з закликом.