Який светр купити чоловіку цієї осені: п'ять трендових варіантів

Дизайнери пропонують чимало новинок чоловічих светрів на осінній сезон. Радять звернути увагу на в'язані та трикотажні кофти, джемпери, пуловери, водолазки та кардигани.

У новому сезоні варто робити ставки на спокійну кольорову палітру. Обирайте бежеві, білі, кремові та сірі тона. Якщо ж ви любите додавати яскравих акцентів купуйте светри в помаранчевих, лимонних, блакитних і гірчичних відтінках.

Пропонуємо переглянути п'ять трендових фасонів светрів, які варто придбати восени.

Пуловер

Це мастхев чоловічого гардеробу. Такий светр ідеально підходить для будь-якої події, незалежно від стилю в одязі та іміджу чоловіка.

Джемпер

Комбінуйте його з сорочкою. Поверх одягайте стьобану жилетку. Для стилю кежуал поєднуйте джемпер з джинсами. Для офісного аутфіту одягайте брюки.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Тонкий светр

Тонкі светри ідеально підходять для будь-якої пори року. Крім цього вони вдало поєднуються з джинсами, піджаками й будь-яким взуттям.

Светр під горло

Цей варіант пасує до всього: костюмів, курток, фланелевих сорочок тощо.

Кардиган

Кардиган базовий елемент гардеробу, який має бути в кожного чоловіка. Він матиме стильний вигляд у поєднанні з будь-якими речами.

Часто чоловіки купують одну сумку на всі випадки життя. Однак, представникам сильної статі варто обирати різні варіанти сумок, які пасуватимуть до будь-яких образів. Пропонуємо сім видів чоловічих сумок, які підійдуть як для прогулянки, так і для святкових днів.