Для чого клапан на пляшці олії: корисний лайфхак, який допоможе економити

Для чого клапан на пляшці олії: корисний лайфхак, який допоможе економити

Більшість людей не знають, для чого потрібний пластиковий язичок на горловині пляшки з рослинною олією. А тому при першому відкритті зривають і викидають у смітник.

Насправді, не треба так робити. Цю пластикову вкладку варто залишати.

Вона забезпечує не лише герметичність пляшки. У неї є ще одне хороше призначення, щоб не довелося купувати спеціальну пляшку з дозатором.

Що треба зробити

Після видалення язичка його слід перевернути і вставити в пляшку так, щоб кругла основа була зверху. Кільце просуньте всередину пляшки.

Поставите кільце горизонтально та злегка протисніть одну сторону вниз, щоб утворився отвір. Тепер олія буде литись тонкою цівкою.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Цей лайфхак справді допоміжний для економії олії.

Покупці часто забувають, що багато товарів не розраховані на тривале зберігання, вимагають постійного контролю або недоступних у побуті умов. Товари поступово втрачають свої якості, смак чи стають непридатними до вживання.

Олії потрібні темрява та стабільна температура, інакше продукт починає окислюватись. Цей процес неминучий у відкритій пляшці через три-чотири тижні олія гірчить. Якщо у вашому раціоні немає щоденних страв, які вимагають смаження, вигідно купувати пляшки з олією оливковою та соняшниковою до літра, горіховою, кунжутною, лляною до 250 мл.

Читайте также: